Update Vechtsport Autoriteit COVID-19

Update Vechtsport Autoriteit COVID-19

De Nederlandse regering heeft het verbod voor alle evenementen van 3 of meer personen verboden tot in elk geval 1 september 2020. Sportscholen en fitnessclubs blijven nog tot 20 mei gesloten. Over eventuele verlenging van deze termijn wordt in de week vóór 20 mei besloten. Ondertussen werkt de VA met sportschoolhouders en sportkoepel NOC*NSF aan protocollen om het sportleven op verantwoorde wijze te hervatten.

Update 21 april:
In de persconferentie van dinsdag 21 april heeft premier Rutte namens de regering bekendgemaakt dat we ‘aan het prille begin staan van de weg terug’. Er worden kleine stapjes gemaakt richting hervatting van de sport, te beginnen voor kinderen, vanaf 28 april. Kinderen tot 12 jaar mogen buiten gaan sporten, in georganiseerd verband. Ook jongeren tot 18 jaar krijgen vanaf 28 april meer ruimte om te sporten, maar met inachtneming van de anderhalvemeterlimiet.
Voor volledige mededeling vechtsport autoriteit klik: HIER

Dit betekend dat Mido Gym tot 20 mei gesloten blijft voor leden vanaf 19 jaar. Daarin blijft het voorstel gehandhaafd: We blijven 50% lidmaatschapskosten incasseren. Zodra we weer van start gaan, blijven we voor diezelfde periode 50% incasseren.

Voor junioren 12-15jaar en senioren 16 – 18jaar zal een vervangend programma opgezet worden, maar met inachtneming van de anderhalvemeterlimiet en randvoorwaarden gemeente Sittard Geleen.