BOOTCAMP

BOOTCAMP

Bootcamp wordt jaarlijks aangeboden rondom de maanden mei t/m augustus. Deze module is voor iedereen toegankelijk (ongeacht leeftijd, geslacht en getraindheid).Boot camp stamp.sign.seal. logoDe trainer/Coach bij Mido Gym heeft als militaire sportinstructeur de nodige ervaring opgedaan met trainen van militair personeel te velde. De trainingen worden gerealiseerd in licht geaccidenteerd en overzichtelijk terrein met heide en of berm begroeiing, kuilen, greppels of sloten, zanderige stukken, sportvelden, parkeerplaatsen.

Inhoud Bootcamp Mido Gym;
1. accent op het lopen en verplaatsen in diverse terrein-omstandigheden, waarin de “actieve rust” hoofdzakelijk wordt gevonden in de activiteiten op de stations;

2. accent in de activiteiten op de stations en het lopen en verplaatsen gebruikt wordt voor de “actieve rust”;

3. accent op het toepassen van kracht als een fitnessprogramma;

4. combinaties van 1, 2 en 3

Bootcamp hanteert het principe van de wisselende belasting in de juiste volgorde. Met wisselende belasting wordt bedoeld het afwisselen van trainingsvormen die verschillende energiesystemen aanspreken. Deze manier van trainen maakt het mogelijk om meerdere vormen van belasting in een korte tijdsperiode te trainen. Het heeft een ondersteuningsfunctie voor wedstrijdsporters en beschermt het lichaam tegen eenzijdige belastingen.

Benodigde kleding & materiaal:
1. Sporttenue (afhankelijk van de weersomstandigheden)
2. Hardloopschoenen
3. Handdoek
4. Drinkbidon

Inschrijven: info@midogym.nl

Wilt u tevens op de hoogte blijven van alle aangeboden activiteiten Mido Gym? Like onze facebook pagina: MIDO GYM