MIDO GYM GESLOTEN

MIDO GYM GESLOTEN

De regering heeft per 15 december 2020 een lockdown afgekondigd ter bestrijding van de c-crisis. Tot 19 januari 2021 moeten de sportscholen de deuren dichthouden voor het publiek van alle leeftijden (deze is reeds verlengd tot en met 2 maart 2021).

Buiten trainen in groepen is ook niet toegestaan. Buiten mogen twee personen samen sporten (exclusief instructeur) als ze daarbij anderhalve meter afstand houden. Er is een uitzondering voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Zij mogen met grotere groepen buiten sporten en hoeven geen anderhalve meter afstand in acht te nemen.

In 2021 gaan we verhuizen naar een nieuwe trainingslocatie. Door de aangekondigde maatregelen, zijn we voorlopig nog gesloten.

Meer informatie is te vinden op de websites van de Rijksoverheid en NOC*NSF. Dit is een dynamisch protocol. Richtlijnen en adviezen kunnen worden toegevoegd, verwijderd of aangepast. De VA zal elke nieuwe richtlijn baseren op de adviezen van het RIVM in samenhang met de maatregelen van de overheid. Het beleid van de lokale gemeente is altijd leidend.