MIDOGYM_silhoutettes_header_banner_v1_2018

VECHTER & SPORTER VAN HET JAAR

2016: Marc Lebens en Jeffrey RobertsfullsizerenderMarc Lebens is bekroond tot Fighter of the year 2016. Mede door zijn hoogste aanwezigheidspercentage en onvoorwaardelijke overgave voor de oosterse vechtsport Muay Thai/ Kickboxing.

fullsizerender-2Jeffrey Roberts bekroond tot Sportman van het jaar. Jeffrey heeft zijn eerste Muay Thai training ervaren bij Mido Gym tijdens de beginnersmodule november 2015. Sindsdien is Jeffrey niet meer weg te denken bij Mido Gym. Jeffrey is bekroond tot sportman van het jaar door zijn enorme vaardigheidsprogressie Muay Thai/ Kickboxing en na Marc de tweede hoogste aanwezigheids-percentage.

2015: Michele DevotoIMG_6190Michele is bekroond tot fighter of the year 2015 gezien zijn productief jaar als wedstrijdvechter (met bijkomende lichaamsmetamorfose), hoogste aanwezigheidspercentage en tomeloze inzet i.c.m. zijn drukke baan als zelfstandige ondernemer in bouw

2014: Huub Mulleners (links)IMG_3451Huub heeft zijn eerste Muay Thai training ervaren op 24 oktober 2013 en is sindsdien is niet meer weg te denken bij Mido Gym. Huub is bekroond tot sportman van het jaar 2014 gezien zijn enorme vooruitgang in zijn Muay Thai vaardigheden. Josephe daarentegen had wederom de hoogste aanwezigheidspercentage (ondanks knieblessure).

2013: Josephe Tromp (rechts)IMG_3451Josephe is bekroond tot fighter of the year 2013. Gezien zijn hoge aanwezigheidspercentage en vaardigheidsprogressie Muay Thai is Josephe in het bezit van de juiste persoonseigenschappen om top prestaties te leveren.


Muay thai/ Kickboxing & Functional Training